Sep 28

Vietnam, Kambodža a Thajsko

by in Vietnam trip

Po roku opäť Flákač! Tento rok bol na cestovanie slabší – na jar Srbsko a v lete Škótsko. Mimo to som zrušil tri výlety – do Číny (kvôli vízam) a do Kosova a Macedónska (deň dva pred odletom sa mi tam proste nechcelo ísť, ale sú tam lacné letenky, takže to tak nemrzí).

Výlet do juhovýchodnej Ázie je teda veľká tešenica a o to väčšia, že ideme do Vietnamu na miestnu kuchyňu – po nespočte brnenských Bún bò Nam Bộ konečne originálna verzia.

Sedíme vo vlaku smer Praha, popíjame burčák a víno a tešíme sa. Ideme partia 10 ľudí, čo som si po Thajsku pred dvoma rokmi myslel, že už nikdy nenastane 😀 Opäť s Emirates, Praha => Dubai => Hanoi a naspäť Bangkok => Dubai => Praha.

Dokonca už aj plán a presuny máme poriešené, z Hanoiu výletík do Ha Long Bay, odtiaľ Ninh Binh na pár dní a potom sa vyvaliť na pláž v Nha Trang. V Nha Trangu sa delíme na dve skupiny – polovica pokračuje chill na ostrov Phú Quốc, druhá do hôr v Da Late a do Siem Reap v Kambodži. No a stretávame sa v Bangkoku dva dni pred odletom. Hádam.

Internet by mal byť všade, tak Flákača budem hádam pravidelne písať. Tož na zdravie o pár dní.

Tags: ,

Comments are closed.